72Media wordt Oodit!

Oodit is ooit begonnen als een risico en inspectie product van 72Media. Vandaag de dag is Oodit niet meer weg te denken en centraal onderdeel geworden van ons riskmanagement platform.Daarom is afgelopen kwartaal het proces in gang gezet om 72Media vervangen voor Oodit. De 72Media website is al uit de lucht en eind Augustus vindt de nieuwe release plaats van onze Oodit website. Stap voor stap maken we alles klaar om na de zomer onder één naam verder.Als Oodit willen we nog duidelijker uitdragen waarvoor we staan en wat we zijn.

Nieuwe naam en een nieuw gezicht

In mei hebben we Jaap van Gent (LinkedIn) verwelkomd als de nieuwe CEO en Partner van Oodit. Samen met Koen en Jonathan vormen zij het managementteam en wordt de nieuwe koers uitgezet voor Oodit.Wilt u kennismaken, aarzel niet om hem te bellen; 020-77 29 370!

Nieuwe wet GDPR

Vanaf 25 mei is de nieuwe wet ingegaan omtrent privacy, we hebben ons platform verder verbeterd en de privacy voorwaarden aangepast om aan de GDPR te voldoen.

Release notes tweede kwartaal

Ook dit kwartaal heeft ons team weer een flink aantal verbeteringen ontwikkeld en live gezet voor het Oodit Risk Platform, een kleine greep uit de verbeteringen van het afgelopen kwartaal.

 • Het is nu mogelijk om aan te geven of u wel of niet een email wilt ontvangen van een risicoplan discussie.
 • Na het uploaden van een attachment of foto, kunt u de naam wijzigen van een attachment of foto zodat het duidelijker is waarvoor hij geüpload is.
 • Risicoplannen verdelen over verschillende folders, het kan vanaf nu. Geïnteresseerd in deze functionaliteit? Neem contact met ons op.
 • In verband met verhoogde veiligheid is het nu ook mogelijk om “Two-Factor-Authentication” aan te zetten voor uw account. Geïnteresseerd in deze functionaliteit? Neem contact met ons op.
 • Verbeteringen doorgevoerd aan de gebruikersinterface.
 • Verschillende bugs opgelost, o.a;
  • Het instellen van een verloopdatum voor een maatregel ging niet altijd goed, als de interface op Engels was ingesteld.
  • Als het aantal maatregelen per pagina van 10 naar 20 werd veranderd, veranderde de volgorde van de maatregelen.
  • Als de gebruiker op “enter” drukte in een zoekveld werd de hele pagina opnieuw geladen.