Manage al uw risico’s en preventie binnen uw bedrijf in één oplossing

Demo aanvragen Meer informatie

Eén oplossing voor de hele organisatie


Inspecties

Papieren formulieren en tijdrovende rapportages zijn verleden tijd met Oodit Inspectiemanager.

Lees verder

Meldingen

Snel en makkelijk incidenten melden én direct passende maatregelen nemen allemaal in 1 simpele tool.

Lees verder

Risicobeheer

Het Oodit-platform bestaat uit meerdere modules op het gebied van risicomanagement en geeft altijd en overal overzicht.

Lees verder

Maatwerk

Vertel ons uw uitdagingen en onze softwareontwikkelaars en risico-specialisten gaan voor u aan de slag.

Lees verder

Grip op risico’s met onze risicomanagement software


Oodit risicio management software (Saas)Met onze geavanceerde software zet u in op een hoger risicobewustzijn op alle niveaus van uw organisatie. Ontdek verbanden en neem strategische en tactische beslissingen op basis van actuele inzichten. Iedere gebruiker van Oodit kan kennis over risico’s delen én helpen bij het herkennen en aanpakken van bedreigingen. Zo vergroot u de betrokkenheid van uw medewerkers en daarmee de weerbaarheid van uw organisatie.

Snel aan de slag

Onze software is zeer gebruiksvriendelijk en werkt intuïtief. Voeg eenvoudig uw bestaande data toe en u kunt meteen beginnen. Zo kunt u zich volledig richten op het beheersen van risico’s – zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de techniek.

Grip op risico’s

Ontvang een automatische melding voor het uitvoeren van periodieke risicoanalyses. Daarnaast kan elke gebruiker op ieder moment inbreng leveren en nieuwe risico’s signaleren. Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet.

Opvolging bewaken

Herinner verantwoordelijken aan het uitvoeren van beheersmaatregelen door automatische notificaties in te stellen. Zo hoeft u niet meer in de gaten te houden of een risico onder de aandacht is en voorkomt u discussies over verantwoordelijkheden.

Maak indruk in de boardroom

Maak uw inspanningen op het gebied van risicomanagement zichtbaar. Presenteer eenvoudig actuele rapportages en inzichtelijke visualisaties. Zo stelt u het bestuur in staat om gesignaleerde risico’s serieus mee te wegen in de besluitvorming.