Waarom samenwerken met Oodit?

Klanttevredenheid als uitgangspunt

Waarom samenwerken met Oodit?

Onze dienstverlening


Ons team bezit ruime kennis op het gebied van zowel risicomanagement als technologie. Samen bedenken we oplossingen die intuïtief werken, zodat u snel aan de slag kunt. Wilt u er zeker van zijn dat uw organisatie alle mogelijkheden van onze software benut? Maak gebruik van onze praktische trainingen voor uw medewerkers.

Profiteer van onze expertise

Kiest u voor onze software? Dan profiteert u direct van de kennis en ervaring van ons team. Wij bieden een maatwerkoplossing voor uw branche en spitsen deze verder toe op uw organisatie. Daar plukt u de vruchten van.

Onze dienstverleningIntegreer uw data

Wilt u data uit verschillende systemen kunnen koppelen? Ons team zorgt voor een oplossing die bij uw organisatie past. Bijvoorbeeld als u personeelsinformatie wilt importeren vanuit uw HR-systeem of wilt koppelen met uw IoT of CRM/ERP systemen. Of als u klantgegevens wilt integreren uit uw CRM-database.

Onze dienstverleningDaag ons uit

Heeft u speciale wensen om de risico’s van uw organisatie optimaal te beheersen? Wij denken met u mee over aanvullingen op onze software. Niets is onmogelijk. Wij laten ons graag uitdagen.

Onze dienstverlening
Voordelen

Wat zijn de voordelen van onze technologie?


Bij Oodit vinden wij dat software altijd beschikbaar moet zijn. U moet erop kunnen rekenen dat u op elk moment aan de slag kunt. Onze software biedt u dat vertrouwen. Onze oplossingen zijn snel, betrouwbaar en flexibel.

Snel

Software mag nooit voor vertraging zorgen. Daarom houden wij de prestaties van onze servers goed in de gaten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten kunnen doorwerken wanneer zij maar willen. Ook in drukke tijden. Een comfortabele gedachte.

Betrouwbaar

Onze oplossingen zijn beschikbaar wanneer u ze nodig heeft. Wij verdelen de werklast over meerdere servers, spiegelen data real-time naar een ‘hot site’ en maken elk kwartier een back-up van uw gegevens. Zo garanderen wij een veilige omgeving voor uw data.

Flexibel

Verandert uw organisatie? Dan bewegen onze oplossingen met u mee. Bijvoorbeeld als een gewijzigde strategie om andere functionaliteiten vraagt. Of als u actuele data nodig heeft voor rapportages aan stakeholders. Onze software is gemakkelijk in te richten en op elk moment aan te passen. Ook door onze klanten zelf.

Team


Ons team bestaat uit ervaren professionals met een ideale mix van branchekennis en technologische expertise. Met onze sofwareoplossingen ondersteunen wij onze klanten bij het beheersen van de risico’s van hun organisatie. Zo blijven zij ‘in control’.


Maak kennis met ons team
Team
testimonials

Wat vinden onze klanten?


Micha Willemse - Roamler Tech

Oodit heeft ons het inzicht en de controle gegeven over de risico’s van ons bedrijf en heeft ons in de gelegenheid gesteld om te besparen op onze verzekerings premie

Micha Willemse – Roamler Tech
Niek Post - Kröller Boom

Oodit is de logische volgende stap om risicomanagement transparant en efficiënt te implementeren, hoge toegevoegde waarde voor onze klanten en voor onszelf.