Partners

Onderstaand vind u enkele partners met wie wij samenwerken. Het zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied en we willen u hen dan ook graag adviseren.

Troostwijk

Troostwijk al 90 jaar toonaangevend op het gebied van waarderingen, schaderegelingen, inspecties en consultancy. Wij opereren in alle segmenten van zowel het bedrijfsleven, de non-profit sector als semioverheid. Van MKB tot beursgenoteerde ondernemingen.

Naar Troostwijk

Burghgraef van Tiel

Met onze risico-inspecties bekijken, inspecteren en beoordelen onze risicodeskundige alle onderdelen en processen van een bedrijf die potentieel schade zouden kunnen veroorzaken. Daarnaast hebben wij ons als doel gesteld om nieuwe risicodeskundigen op te leiden.

Naar Burghgraef van Tiel

CCS

Dankzij de krachtige combinatie van kennis over de branche en ervaring in ICT, helpt CCS haar klanten te concurreren in de complexe, veeleisende en continu veranderende verzekeringswereld.

Naar CCS

Kappetijn

Kappetijn helpt met adviseurs in industriële veiligheid om BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s de omgang met risico’s in hun omgeving te verbeteren.

Grant Thornton

Vanuit onze solide basis met een flexibele en resultaatgedreven mentaliteit leveren we expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij uw organisatie past.

Naar Grant Thornton