Oodit Blog

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Verslag Oodit beach event

Afgelopen donderdagheeft het Oodit Beach event plaatsgevonden in Noordwijk. Samen met de KNRM hebben we er een zeer geslaagd event van gemaakt. Bekijk de video voor een sfeerimpressie.

Read more

Uitnodiging Oodit beach party

Beste Lezer, Met het grootste genoegen nodig ik jou uit voor de Oodit beach party in Noordwijk op donderdag 30 augustus! We vieren dat 72media en Oodit voortaan verder gaan onder één naam, namelijk: Oodit! Samen willen we er een mooie middag van maken en ook onze wederzijdse relatie vieren. We zouden het leuk vinden als jij deze middag onze gast wilt zijn. We hebben in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Redders Maatschappij (KNRM) een uitdagend programma opgesteld: De KNRM zal meer vertellen over de toepassingen van risicomanagement bij scheepsongevallen. En Tijdens de beach party zal er een reddingboot van de KNRM acte de presence geven en kunnen er 30 gasten per keer meevaren. Dankzij de KNRM zijn wij in staat u deze unieke kans te bieden die voor weinigen is weggelegd! Het programma ziet er globaal als volgt uit: 12.00 uur         Welkom & Lunch 13.30 uur          KNRM event 17.00 uur          BBQ Zou jij mij kunnen laten weten of jij van de partij bent? Ik hoop het van harte, mede namens Jonathan van den Bosch, Koen Willems  en Jaap van Gent,

Read more

Oodit Nieuwsbrief – Zomer release

72Media wordt Oodit!

Oodit is ooit begonnen als een risico en inspectie product van 72Media. Vandaag de dag is Oodit niet meer weg te denken en centraal onderdeel geworden van ons riskmanagement platform. Daarom is afgelopen kwartaal het proces in gang gezet om 72Media vervangen voor Oodit. De 72Media website is al uit de lucht en eind Augustus vindt de nieuwe release plaats van onze Oodit website. Stap voor stap maken we alles klaar om na de zomer onder één naam verder. Als Oodit willen we nog duidelijker uitdragen waarvoor we staan en wat we zijn.  

Nieuwe naam en een nieuw gezicht

In mei hebben we Jaap van Gent (LinkedIn) verwelkomd als de nieuwe CEO en Partner van Oodit. Samen met Koen en Jonathan vormen zij het managementteam en wordt de nieuwe koers uitgezet voor Oodit. Wilt u kennismaken, aarzel niet om hem te bellen; 020-77 29 370!  

Nieuwe wet GDPR

Vanaf 25 mei is de nieuwe wet ingegaan omtrent privacy, we hebben ons platform verder verbeterd en de privacy voorwaarden aangepast om aan de GDPR te voldoen.  

Release notes tweede kwartaal

Ook dit kwartaal heeft ons team weer een flink aantal verbeteringen ontwikkeld en live gezet voor het Oodit Risk Platform, een kleine greep uit de verbeteringen van het afgelopen kwartaal.
 • Het is nu mogelijk om aan te geven of u wel of niet een email wilt ontvangen van een risicoplan discussie.
 • Na het uploaden van een attachment of foto, kunt u de naam wijzigen van een attachment of foto zodat het duidelijker is waarvoor hij geüpload is.
 • Risicoplannen verdelen over verschillende folders, het kan vanaf nu. Geïnteresseerd in deze functionaliteit? Neem contact met ons op.
 • In verband met verhoogde veiligheid is het nu ook mogelijk om “Two-Factor-Authentication” aan te zetten voor uw account. Geïnteresseerd in deze functionaliteit? Neem contact met ons op.
 • Verbeteringen doorgevoerd aan de gebruikersinterface.
 • Verschillende bugs opgelost, o.a;
  • Het instellen van een verloopdatum voor een maatregel ging niet altijd goed, als de interface op Engels was ingesteld.
  • Als het aantal maatregelen per pagina van 10 naar 20 werd veranderd, veranderde de volgorde van de maatregelen.
  • Als de gebruiker op “enter” drukte in een zoekveld werd de hele pagina opnieuw geladen.

Read more


View all