Op 15 maart zijn door het kabinet verregaande maatregelen bekend gemaakt die moeten leiden tot beheersing en terugdringen van het COVID-19 virus. Zoals premier Rutte aangaf hebben deze maatregelen een impact op het leven van alledag en derhalve ook op de dienstverlening van Oodit en Troostwijk Groep.

Hoewel de medewerkers van Oodit en Troostwijk Groep vrijwel niet meer op kantoor zijn en derhalve thuiswerken, is het nog toegestaan om onze dienstverlening uit te voeren. De ervaring van de laatste paar dagen leert ons dat sommige bedrijven het juist wel op prijs stellen om een deskundige op hun – nu vaak rustige – locatie te ontvangen, anderen echter niet. Of klanten willen sparren met Oodit over software ondersteuning en oplossingen op afstand.

Als u het wenst staan wij voor u klaar voor een waarderings- of risicomanagement-vraagstuk. Uiteraard binnen de geldende kaders vanuit de overheid. Het spreekt voor zich dat wij de gezondheid van onze medewerkers nauwkeurig monitoren, zo worden locaties met extra verhoogd risico momenteel niet bezocht. Medewerkers met de bekende symptomen die kunnen wijzen op besmetting van het virus, dan wel verkouden zijn worden tijdelijk niet ingezet.

Wij realiseren ons goed dat iedereen met dezelfde obstakels te maken heeft en wij wensen ook u alle succes toe onder deze moeilijke omstandigheden.

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening, neem contact met ons op.