Oodit Inspectie

Efficiënt inspecteren en rapporteren

Oodit inspectiemanager

De ultieme module voor
schades, taxaties en inspectie’s


Papieren formulieren en tijdrovende rapportages zijn verleden tijd met Oodit Inspectie.
Werk efficiënter door gebruik te maken van Oodit Inpectie.

De ultieme module voor <br />schades, taxaties en inspectie's
Kosten en tijd besparen

Efficiënt inspecteren en daardoor betere benutting van uw organisatiecapaciteit.

Digitalisering

Geen papieren meer en alles centraal opgeslagen in uw eigen omgeving.

Ontdek verbanden

Bekijk statistieken en ontdek verbanden. Zo bewaart u het totaaloverzicht van uw portefeuille.

Mobiel werken

Oodit Inspectie zorgt ervoor dat uw inspecteurs en experts tijdens de inspectie geen papier meer nodig hebben om de klant- en objectgegevens te verwerken.


Veel mogelijkheden

Uw experts kunnen snel en eenvoudig voor, tijdens en na de inspectie, taxatie en schadegegevens invoeren. Op het Oodit platform maakt u in een handomdraai uitgebreide rapporten.

Invoer

Inspecteurs en experts kunnen gegevens via voice recognition direct tekst en foto’s invoeren via hun laptop, tablet computer of mobiel. Deze manier van werken is minder foutgevoelig en tijdsbesparend.

Centrale opslag

Alles centraal in uw eigen cloudomgeving. Ook een papierwinkel aan inspectieformulieren wordt hierdoor overbodig.

Mobiel werken

De Oodit Inspectiemethode in vier stappen

01

Werk voorbereiden

Maak voorafgaand aan een inspectie, taxatie of schade online een project aan op het Oodit platform en deel het project met een expert. Voeg beschikbare plattegronden en foto’s van het te inspecteren object toe aan het project. Zo bent u optimaal voorbereid voor de inspectie.

Werk voorbereiden

02

Inventarisatie uitvoeren

Tijdens de inventarisatie kan u als expert gebruik maken van een uitgebreide database met vooringevulde risico’s en maatregelen, welke u overigens nog eenvoudig kan bewerken. Op de ingeladen plattegronden markeert u de locaties van gebreken en metingen (inclusief foto’s). Door de kopieer­functie voor herhalende situaties bespaart u ook kostbare tijd.

Inventarisatie uitvoeren

03

Project beheren

Tijdens de inventarisatie bewaart u als expert op uw device alle notities, maatregelen en foto’s van het projectinventarisatie. Na synchronisatie is alles ook zichtbaar voor de werkvoorbereider en andere experts.

Project beheren

04

Rapporteren

Uniek aan de Oodit inspectie module is de rapportage­functie. realtime genereert de module op basis van de inspectiebevindingen een complete rapportage, inclusief een duidelijk advies! De rapportage kan direct op de iPad of online getoond en ook doorgestuurd worden.

Rapporteren
testimonials

Wat vinden onze klanten?


Micha Willemse - Roamler Tech

Oodit heeft ons het inzicht en de controle gegeven over de risico’s van ons bedrijf en heeft ons in de gelegenheid gesteld om te besparen op onze verzekerings premie

Micha Willemse – Roamler Tech
Niek Post - Kröller Boom

Oodit is de logische volgende stap om risicomanagement transparant en efficiënt te implementeren, hoge toegevoegde waarde voor onze klanten en voor onszelf.

Niek Post – Kröller Boom

Waarom kiezen voor Oodit?


Oodit ontwikkelt software om uw organisatie veiliger te maken. Wij weten wat u nodig heeft om bedrijfsmatige risico’s efficiënt te kunnen beheersen. Onze software is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. U behoudt de grip en het management kan direct inspelen op actuele ontwikkelingen.

Dienstverlening

Kiest u voor onze software? Dan profiteert u direct van de kennis en ervaring van ons team.

Lees verder

Technologie

Bij Oodit vinden wij dat software altijd beschikbaar moet zijn. Zo kunt u aan de slag

Lees verder

Team

Maak kennis met onze mensen. Ons team bestaat uit ervaren professionals.

Lees verder

Het succes van onze risico management software


Wist u dat Oodit een groot aantal gerenommeerde Nederlandse bedrijven bedient? Zij vertrouwen op onze software voor het beschermen van hun organisaties en worden hierin bijgestaan door onze ervaren professionals. Ons team beschikt over een ideale mix van branchekennis en technologische expertise. Wij laten ons graag uitdagen.

image
image
image
image
image
image
image