Oodit solutions

Ontdek nieuwe kansen voor uw organisatie

Samen werken aan veiligheid


Vertel ons uw uitdagingen en onze softwareontwikkelaars, data-analisten en risicospecialisten gaan voor u aan de slag. Wij helpen u risico en inspectie-data om te zetten in waardevolle inzichten en digitaliseren processen om uw data-positie te verrijken. Verken kansrijke markten, ontdek wat uw klanten willen en sorteer voor op nieuwe businessmodellen. Zo helpen wij u risico’s te vermijden én kansen te pakken.

Beter inzicht in uw risico’s

Waar liggen kansen en bedreigingen? Wat zijn groeimarkten, interessante segmenten of juist te vermijden segmenten? Waar hebben uw klanten en/of medewerkers behoefte aan? Wij brengen design, technologie en data-analyse samen, zodat u dieper inzicht krijgt in uw risico’s en preventie. Ontdek wat uw klanten en/ of medewerkers precies willen, neem belangrijke beslissingen op basis van objectieve data en sorteer gericht voor op nieuwe kansen voor uw organisatie.

Samen werken aan veiligheid

Samen aan het roer


Onze aanpak is agile. In kleine stappen en binnen een budget werken we aan een app, website of online toepassing. De wereld verandert sneller dan ooit. Verandert het gedrag van uw klanten? Dan sturen wij onze software bij. Zo kunt u belangrijke beslissingen voor uw organisatie altijd baseren op actuele inzichten. Een fijne gedachte.

Digitale strategie

Inzicht in de relevante business processen met bijhorende risico’s en kansen.

UX/Design

Gebruiksvriendelijke en intuïtieve designs voor een optimale beleving

De gebruiker centraal

Intuïtieve werkpakketten met de wensen van de gebruikers als uitgangspunt

Clean Code

Slimme websites en toepassingen op basis van .Net en frameworks

Platform

Een geavanceerd platform met een ISO-gecertificeerde hostingomgeving

Support

Heeft u vragen of wensen? Onze professionals helpen u graag!

testimonials

Wat vinden onze klanten?


Micha Willemse - Roamler Tech

Oodit heeft ons het inzicht en de controle gegeven over de risico’s van ons bedrijf en heeft ons in de gelegenheid gesteld om te besparen op onze verzekerings premie

Micha Willemse – Roamler Tech
Niek Post - Kröller Boom

Oodit is de logische volgende stap om risicomanagement transparant en efficiënt te implementeren, hoge toegevoegde waarde voor onze klanten en voor onszelf.